“Övriştə resepti

Övriştə resepti

Ərzaqlar:

Toyuq əti - 270 qr,

Ərinmiş yağ - 30 qr, 

Zoğal qurusu - 100 qr, 

Baş soğan - 50 qr, 

Şəkər - 5 qr, 

İstiot - 0,1 qr, 

Duz.

Hazırlanması:

Toyuq 30-35 qramlıq tikələrə doğranır. Duz, istiot vurulub yağda qızardılır. Soğan ayrıca
qızardılır. Sonra isladılmış zoğal qurusu, şəkər əlavə edilir və tavadakı toyuğun üstünə tökülür. Yaxşı qarışdırılıb hazır olanadək bişirilir.


Məqalə xoşuna gəldi? Elə isə "Bəyən" düyməsinə bas!

Şərh yaz, fikirlərini bölüş!